Tini Fattah.Berumur 33 tahun dan mempunyai seorang suami yang penyayang dan iaitu Mohd Arif.Tini juga mempunyai 3 puteri dan yang cantik dan 1 putera yang kacak bernama Syahirah,Izzaty,Nadirah dan Nejad. Berumur 18,17,15 dan 1 tahun.Nak tau lagi tentang kehidupan Tini?Jom baca apa yang Tini telah paparkan di BLOGPOST

NETWORK



Chat



TAG
Friday, January 27, 2012 at 8:56 PM

Assalamualaikum blogger2 yg rajin2 ni....cayanggg kat u all ^__^ , ni ari buka2 je FACEBOOK ehmm lewat cikit masuk online fb coz p temankn anak p driving range bt latihan golf kt cna. sambg balik pasal fb ya....akak kena tag lg lah huhuhuhu...ada yg insan baik hati tag akak ni hehehehehe.....tgk kt pic bawa ni...akak salah seorg taw dia tag....bangga2 seketika & alhamdulillah you are beautiful !!!!


hari ni kat facebbok adik ni tag akak lah huhuhuhu ......ehmmm betul ka tak beautiful ni....akak tgk biasa2 je ni hehehehe....apa2 pun terima kasih tag aunty ya......


nama adik yg tag akak tu (NURIEYFAH IEYFA) http://www.facebook.com/eyfa.exora
hehehehe terasa diri ni glmour jugak kn ^^

ehmmm adik2 fikir akak dlm kategori kt atas tu ka??? klu tk cuba bg komen cikit ya.....tq dear

0 comments

0 Comments:

Post a Comment




← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by April Delight.
Do you know ?Honesty is the best policy in life