Tini Fattah.Berumur 33 tahun dan mempunyai seorang suami yang penyayang dan iaitu Mohd Arif.Tini juga mempunyai 3 puteri dan yang cantik dan 1 putera yang kacak bernama Syahirah,Izzaty,Nadirah dan Nejad. Berumur 18,17,15 dan 1 tahun.Nak tau lagi tentang kehidupan Tini?Jom baca apa yang Tini telah paparkan di BLOGPOST

NETWORK



Chat



GOLF
Saturday, January 28, 2012 at 2:16 AM

ASSALAMUALAIKUM blogger2

jom tgk aktiviti akak ya....bkn akak tp peneman anak2 n hubby kt driving range.....

tgk2 aksi2 d org pukul bola.....bleh jd pemain antarabangsa ka hehehehehe



ni anak akak yg sulung tgh pukul bola hehehehe....cbuk je mama kt belakang ambik pic dia ni hahahahahaha



hubby akak pulak ni....wahhh dah teror ya pukul bola hehehehe...hebat2 ni taw.....




ni pic pling best akak ambik ni, hehehehe tengahari ...terik matahari lg tu smpai magrain akak huhuhuhu sgt panas taw...tp ni en.abg ni dgn selamba nya memungut bola2 golf kt padang d driving range tu.....huhuhuhu mmg tabik lah kt dia.....dah keja dia kn....kita ni siap berteduh lg dah rasa terlalu panas.....ehmmm kena menghargai apa yg ada kt kita ni.....jgn saja mengeluh kn.....lebih baik sentiasa bersyukur dgn apa yg kita ada.....
terasa diri ini sgttt byk kekurangnya bila tgk d org berkeja keras d kawasan yg luas tmpa mengira cuaca panas terik....yg penting halal n dpt memberi sesuap nasi utk anak2 mrk.....huhuhuhu sangattttt terharu tgk kegigihan mrk.....

ok dik....ingat ya...setiap apa kita buat tu kena kita sentiasa bersyukur n hargai k....klu kita susah...fikirkn lah ada lg org lebih susah dr kita taw.....so sentiasa bersyukur ya......sayanggg kt u all ^_^

0 comments

0 Comments:

Post a Comment




← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by April Delight.
Do you know ?Honesty is the best policy in life