Tini Fattah.Berumur 33 tahun dan mempunyai seorang suami yang penyayang dan iaitu Mohd Arif.Tini juga mempunyai 3 puteri dan yang cantik dan 1 putera yang kacak bernama Syahirah,Izzaty,Nadirah dan Nejad. Berumur 18,17,15 dan 1 tahun.Nak tau lagi tentang kehidupan Tini?Jom baca apa yang Tini telah paparkan di BLOGPOST

NETWORK



Chat



TERIMA KASIH
Thursday, October 13, 2011 at 5:48 PM



Assalamualaikum, pa kabar adik2, abg2, akak2, encik2, tuan2, puan2, yg seangkatan dgnnya lah... .......hehehehehe hrp2 blogger2 yg rajin2 kt cna sihat walafiat ya ^_^...alhamdulilah bertemu lg kita di ruangan entri terbaru akak....ehmm pasal TERIMA KASIH.....napa pulak kali ni akak nk berterima kasih ya....napa akak pilih tajuk entri TERIMA KASIH, ada kaitan ka dgn akak??? @ saja2 mengisi ruang utk blog hehehehe.....tk nk d pjgkn leteran akak ni...kita mulakn babak pertama mengenai TERIMA KASIH

BABAK PERTAMA

(ibu dan anak2nya)

seorang ibu berterima kasih kepada anaknya....
Wahh akak baik sgt kn smpai ngan anak sendiri berterima kasih hehehehe....** perasaan akak baik*** kenapa pulak akak tiba2 nk berterima kasih ngan anak sendiri ya??? ehmm utk pegetahuan ko org...walau anak sendiri kita kena luahkn jugak pendpt taw, jgn ingat kita dah lbh tua tk bleh ucap perkataan terima kasih kpd mrk yg lebih muda....sekurang2nya bila kita ucap kpd mrk perkataan tersebut mrk akan rasa diri di hargai...n lbh menghormati kita yg dah mkin berumur ni hehehehe....iya lah akak lah yg berumur kn...




sebab apa akak berterima kat (IZZATY) anak akak ni sbb dgn baik hati nya...dialah yg buat blog utk akak ni...cntik tk blog akak hehehehe **akak perasaan lg kn **
sbb kedua.....semlm dgn baik hatinya telah updatekn utk akak entri terbru kt blog akak...dia simpan kt ruangan tutriol...ko org ada nmpak tk ...ehmm klu lum nmpak klik lah kt ruang tutriol tu k...tu anak akak yg edit tu entri...jd bleh gak kmu baca n peljari apa yg tk taw...tp klu dah taw tu bleh lah tgk2 hehehehehe.....walau dia cbuk study utk final exam tp ada gak masih dia edit blog akak ni.....TERIMA KASIH byk2 ya syggg.... mama amat bertuah dpt seorg anak mcm kmu.....mudah2an ALLAH swt sentiasa melindungi kmu dr segala kejahatan d dunia n di berkati, di rahmati segala apa kmu lakukan...mudahan2 kamu sentiasa sukses dlm apa jugak kmu ceburi......amin......
mama syg kt izah
anak2 mama yg lain SYAHIRAH n NADIRAH kmu pun byk gak bntu mama....TERIMA KASIH sayang....kmulah harta yg tk ternilai yg mama dapat.......mudah2an kmu bertiga mendapat kejayaan kmu di dunia n akhirat.....hidup mama lebih bermakna dgn adanya kmu....belajar rajin2 taw...ingat selalu pesan mama k. klu rajin tu follow lah sekali blog anak2 akak ya ^__^





BABAK KEDUA


(akak dan anak angkat)

akak dpt anak angkat baru taw.....hehehehe tk sangka jugak ya ada gak org nk kn akak ni jd mama angkat dia....terharu gak ni.....TERIMA KASIH kt adik ya.....dgn ikhlas hatinya telah mengankat akak ni mama dia......TERIMA KASIH jugak coz dgn baik hatinya telah menulis entri pasal akak di blog nya......Wahh glmour akak seketika hehehehehe....TERIMA KASIH adik....mudah2an adik pun sukses dlm apa jugak adik lakukan ya....jaga diri baik2 kt cna taw. Cayang kt adik ^__^ jgn lupa gak follow anak angkat akak ni ya....



BABAK KETIGA

(akak dan hubby/husband)

akak beruntung taw dpt seorg suami spt suami akak ni....TERIMA KASIH kerna selalu je melayan kerenah manja akak ni hehehehehe TERIMA KASIH jugak sentiasa memenuhi keperluaan ku......TERIMA KASIH jugak kerana sudi berkongsi suka duka bersamaku, TERIMA KASIH jugak dgn pemberiaaan yg amat2 berhrg tu, TERIMA KASIH jugak mencintaiku dan TERIMA KASIH juga menjadi SUAMI yg terbaik n amat terbaik di DUNIA ni utkku....amat2 ku hargai sayang SYUKUR ALHAMDULILLAH ya ALLAH swt, akak amat bersyukur dan teramat bersyukur...mudahan2 pjgknlah umur suamiku dan limpahknlah rezekinya....amin....mamababy sayang kt bapababy TERIMA KASIH ya.


BABAK KEEMPAT

(akak dan blogger)

dgn ucapan syukur kehadrat ALLAH swt, akak amat bersyukur meningkat jugak follow akak...walau tk byk br je mencecah seratus lebih tp akak amat bersyukur n berTERIMA KASIH kpd rakan2 blogger yg sudi follow blog akak. TERIMA KASIH jugak yg sudi memberi komen2 yg bernas kpd akak (rajin2 lah ya bg komen), TERIMA KASIH jugak yg sudi singgah kt blog akak, TERIMA KASIH jugak yg sudi klik iklan akak, TERIMA KASIH jugak yg rajin puji akak hehehehehe ** dah kembang mcm belon ni*** asyik kena puji je alhamdulillah n TERIMA KASIH ya n jgn lupa rajin2 lah follow akak ya....dgn itu akak ucapkn TERIMA KASIH.... cayang kt semua.....


TERIMA KASIH kt semua yg sentiasa menyokong akak .....hanya ALLAH swt je yg dpt membalas jasa baik ke org, rajin2 lah singgah ya n bg komen2 yg bernas2 kt akak, mudah2an apa yg kita lakukan di berkati ILAHI amin...

TF

5 comments

5 Comments:

Blogger aiman fanboy k-pop said on October 13, 2011 at 8:37 PM  

terima kasih...kamsahamida lam korean language...heeheeheehee.....
amalan ucap terima kasih sekrg semakin pudar,,,nak ucap terima kasih pon payah org2 zaman sekrg.....tak tahulah camana.....errmm...


Blogger kakngah said on October 13, 2011 at 8:42 PM  

aku memang praktik ucap terima kasih ngan anak-anak kak... supaya diorg rasa dihargai dan pandai menghargai.


Blogger Tini Fattah said on October 13, 2011 at 8:48 PM  

kamsahamida dik coz bg komen ya.....


Blogger Tini Fattah said on October 13, 2011 at 8:54 PM  

iya kakngah tu yg lbh baik...jd d org ada perasaan d hargai oleh kita....mcm anak2 akak jugak ni. klu ada sesuatu pemberiaan mesti gak d org tk lupa ckp terima kasih...


Blogger || A Lady Named .. Yantiey || said on October 14, 2011 at 8:49 AM  

followed them.. nice blog. creative.talented....hebat smua...


Post a Comment




← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by April Delight.
Do you know ?Honesty is the best policy in life