Tini Fattah.Berumur 33 tahun dan mempunyai seorang suami yang penyayang dan iaitu Mohd Arif.Tini juga mempunyai 3 puteri dan yang cantik dan 1 putera yang kacak bernama Syahirah,Izzaty,Nadirah dan Nejad. Berumur 18,17,15 dan 1 tahun.Nak tau lagi tentang kehidupan Tini?Jom baca apa yang Tini telah paparkan di BLOGPOST

NETWORK



Chat



PASAL LAGU
Monday, October 10, 2011 at 8:54 PM


NAPA AKAK SUKA LAGU YG DI MAINKN KT BLOG AKAK????

1) suka sgt dgn lirik lagu ni
2) mcm sama je ngan kehidpanku
3) teringat insan yg pling di sayangi
4) makna setiap lirik lagu amat mendalam
5) best sgt ni lagu. hahahaha....klu best mmg d dgr selalu ^__^

ok lagu yg pertama akak kt BLOG

PADAMU KU BERSUJUD nyanyian afgan


lirik lagu padamu ku bersujud ^_^


ku menatap dalam kelam
tiada yang bisa ku lihat
selain hanya nama-Mu Ya Allah
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
* esok ataukah nanti
ampuni semua salahku
lindungi aku dari segala fitnah

pada-MU

reff:
kau tempatku meminta
kau beriku bahagia
jadikan aku selamanya
hamba-Mu yang slalu bertakwa

ampuniku Ya Allah
yang sering melupakan-Mu
saat Kau limpahkan karunia-Mu
dalam sunyi aku bersujud

padaMU


dengar lagu ni tenang je jiwa ni.....banyak tul dah di tinggalkn.....
ehmm dpt menyedarkn diri ini jugak klu dgr lagu berunsurkn kerohanian.....
aamat menyentuh hati bila di dengar....
sama2 lah kita menghayati n meningkatkn apa yang tertinggal ya.....
hanya padamu ku bersujud.
^__^


LAGU KE DUA (skrg tini mainkn kt blog)

BAIK BAIK SAYANG

kita selami lirik lagu ni......


aku tak ingin kau menangis bersedih
sudahi air mata darimu
yang aku ingin arti hadir diriku
kan menghapus lukamu sayang
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
karna bagiku kau kehormatanku
dengarkan, dengarkan aku

reff:
hanya satu pintaku
untukmu dan hidupmu
baik-baik sayang
ada aku untukmu

hanya satu pintaku
di siang dan malammu
baik-baik sayang
karna aku untukmu

semua keinginan akan aku lakukan
sekuat semampuku, sayang
karna bagiku kau kehormatanku
dengarkan, dengarkan aku


lagu ni mengingatkn diri tini n hubby.....
bertapa dia sayangkn akak....
apa yg akak maw d belikn, agar diri ini gembira.....
sungguh bermakna bila membaca n menghayati lirik lagu ni.....
kenangan terindah bersama nya mkin bertmbah2 dlmnya di hatiku....

wahhh akak dah jiwwang lah pulak ni kn hehehehe....
ko org pulak lagu apa kmu suka ya??? napa kmu minat tu lagu???
kongsi lah ngan akak.....
TF


7 comments

7 Comments:

Blogger Ayien Ocaca said on October 11, 2011 at 12:20 AM  

betul....
tpi ade a few blogger tak suke kalau blog yang ade lagu..
tpi pada yien, kdg2 lagu2 ni ade maksud tsndiri kat owner blog...
juz respect je tnpa komplain...
kan ??


Blogger Norhafiza said on October 11, 2011 at 12:31 AM  

salam tini..wah bestnye lagu nih hehe..tp No sokong pendapat ayien tu tini..kebanyakkan blogger xmo diganggu pembacaannya dengan alunan muzik..macam No juga..klo ada lagu No terpaksa offkan volume hehe..tapi masing2 punya pendapat masing2 kan tini..just keep blogging..No doakan tini berjaya dengan minat tini...

err..lagu peberet No xde la sangat tp No suka KITA DITAKDIRKAN JATUH CINTA-SPRING hehehe....


Blogger Tini Fattah said on October 11, 2011 at 12:49 AM  

iya ayien....akak pun kadang2 je suka..kadang tu tk suka...ikut mood jugak lah....klu best tu lagu akak layan dgr tp klu tk kasi off je hehehehehe tersirat n tersurat hnya owner blog je yg taw kn hahahaha mcm lgu yg akak pasang ni mmg ada kaitan ngan akak....thanxxx bg komen ya ayien


Blogger Tini Fattah said on October 11, 2011 at 12:52 AM  

wksalam nor....jumpa lg kita kt blog ya...owh lgu spring pulak u minat ya....layan je ya....mmg ada setgh blogger tk suka ngan lagu2 nor...tini pun tk terkecuali....tp tu klu tk best klu best mmg d layan jugak taw hehehehe...smbil2 baca entri d org terhibur gak ngan lgu yg best kn....


Blogger || A Lady Named .. Yantiey || said on October 11, 2011 at 9:41 AM  

Lagu nie mmg best.. ty ikut mood , setakat ni blog ty mmg xpernah letak lagu.. certain blog lagu best ok la ni lagu ntah apa2 semak je otak kkdg..haha... mybe if ty nk letak pun ty nk letak yg boleh pause so atleast bloggers lain yg singgah n tak suke memekak tu leh pause je.. depends la if berat blog x kot..i prefer simple blog je


Blogger cik Kartun said on October 11, 2011 at 11:38 PM  

dua-dua lagu kesukaan Ck juge!! ^^,


Blogger dEdEQ dE wIshEs said on October 17, 2011 at 5:58 AM  

SALAM KAQ TINI .. SUKE LAGU AT BLOG AKAQ NI .. BEST AJEWP D DENGAR .. JIHAH SKODENG2 BLOG AKAQ NI .. TP XJUMPE PETI CHATING .. HIKHIK .. SO JIHAH KOMEN CINI SAMBIL NAK UCAP MEKASIH BAB POLLOW BLOG JIHAH .. BAB KATE PEPATAH SAMBIL MENYELAM MINUM AIR KAN .. NGEE~ RAJIN2 LA SKOD BLOG JIHAH ERK AKAQ .. PASTU LAU SUDI .. ADD LA FB JIHAH .. HEE~ MEKASIH KAKA .. SYGG KAKA .. MMMUAH .. HOHO


Post a Comment




← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by April Delight.
Do you know ?Honesty is the best policy in life