Tini Fattah.Berumur 33 tahun dan mempunyai seorang suami yang penyayang dan iaitu Mohd Arif.Tini juga mempunyai 3 puteri dan yang cantik dan 1 putera yang kacak bernama Syahirah,Izzaty,Nadirah dan Nejad. Berumur 18,17,15 dan 1 tahun.Nak tau lagi tentang kehidupan Tini?Jom baca apa yang Tini telah paparkan di BLOGPOST

NETWORK



Chat



KENALI AKAK
Wednesday, October 12, 2011 at 12:47 AM



Assalamualaikum adik2 ku, akak2 n blogger2 yg sudi singgah kt blog akak ya..
akak nak tulis mengenai akak pulak....tak lah panjang lebar. Yang peting ko orang kenali sapa TUAN PUNYA blog ni kan :D.

akak lbh suka d pggil TINI FATTAH tu ringkasan dr nama akak lah....pjg2 pun tk syok gak pggil kn...nk jugak nama glmour hehehehe ko org pun taw kn umur akak skrg ni.....dah 34thn ...kt dpn tu akak dah tulis serba cikit pasal akak.... anak akak ada 3 org semua putri....




1) SYAHIRAH umur dia 16thn,




2) kedua NURUL IZZATY yg ni lah rajin edit blog akak....umur 15thn dan





3) yg bongsu NURUL NADIRAH.....  rajin gak update blognya...umur 13thn



Tk di lupa gak suami akak yg d cintai MOHD ARIF HAMZAH.


Akak ni tk keja (housewife je) ada keja jugak tp jd driver budak2, dpt gak elaun bulanan dr hubby tercinta (rm1000) alhamdulillah, .....kasi besar anak2 akak yg pintar2 berlaka ni....adoiii kdang2 sakit gak kepala melayan karenah d org ni tp hapi tgk d org membesar d dpn mata akak. akak spt kawan, sahabat d org....suka duka d kongsi bersama2 ngan akak , gmbira tgk d org sentiasa luahkn kpd akak apa masalah mrk n sama2 cr jln utk meyelesaiknya........ ^__^

akak nikah 24.10.1993 dan akak sanding 24.12.1994 jd setahun dua kali akak smbut aniversary hehehehehe

sapa bleh teka umur akak time nikah hehehehehe.........ok lah dik.....klu nk tnya akak bleh gak...tnya je nnt akak jawab k....
TF



Labels:

18 comments

18 Comments:

Blogger .: iEyLa :. said on October 12, 2011 at 2:05 AM  

serious???
anak akk mcm adik akk je??hikhik..
anyway...nice to be frens with u kak.. ;)


Blogger Tini Fattah said on October 12, 2011 at 2:24 AM  

thanxx dik....akak pun sama ya nice to know u.


Blogger zareliqa afiqa said on October 12, 2011 at 3:01 AM  

wow! akak da ada anak? akak ni awet muda lar.hihi :)


Blogger Tini Fattah said on October 12, 2011 at 3:34 AM  

hehehehe...thnxxx dik...iya zareliqa...dah ada 2 remja n seorg msih kanak2 lg ^_^hehehehe....tqsm.


Blogger Ekmi Rabat said on October 12, 2011 at 5:55 AM  

wah.anak2 dah mcm adik2 dah. best.


Blogger Norhafiza said on October 12, 2011 at 6:00 AM  

hehehe..tini rahsie U kat dalam poket I la hehehe...so i xmo teka la umo U time nikah hehehehe....miss u so much la tini..


Blogger Tini Fattah said on October 12, 2011 at 6:19 AM  

ekmi rabat mmg best klu anak2 dah besar2....bleh temankn akak p mn2 je...jd bodyguard pun bleh coz anak akak yg sulung tu belajar takewando hehehehe selamat gak akak ^_^


Blogger Tini Fattah said on October 12, 2011 at 6:20 AM  

hehehehe iya nor....u pun taw kisah tini ^_^ miz u 2 nor...ingat time masak2 tu .....owhh nasi grg tu mmg sedap hehehehe


Blogger Anisa said on October 12, 2011 at 6:41 AM  

umur akak berapa sebenarnya?
kalau akak tak bercerita sudah bersuami, rasa macam pelajar belasan tahun je.


Blogger Tini Fattah said on October 12, 2011 at 6:51 AM  

wahhh kembang akak taw klu umur belasan thn dik anisa......tp akak mmg kawen dlm umur belasan thn hehehehe thanxxx ya dik....


Blogger Ayien Ocaca said on October 12, 2011 at 7:40 PM  

xsangka akak ade anak yg dh besar...
dah 15thun dh pon..
sbb akak nmpak masih maintain...


Blogger RynaHakimi said on October 13, 2011 at 12:23 AM  

Wah..macam kakak ngan adik je..akak ni cun la..awet muda gitew.. =)


Blogger Cik Orkid said on October 13, 2011 at 4:07 AM  

mak ngan anak sesame cun ! hahakz omey :D


Blogger Tini Fattah said on October 13, 2011 at 7:07 AM  

iya ayien....org akan tnya balik kt akak klu d org tu anak2 akak hehehehe..... dah besar2 kn anak2 akak...cpt tul masa berlalu...


Blogger Tini Fattah said on October 13, 2011 at 7:08 AM  

thanxxx dik rynahakimi...akak tk lah cun...alhamdulillah akak dpt wajah mcm ni..hehehehe awet muda....


Blogger Tini Fattah said on October 13, 2011 at 7:09 AM  

thanxxx cik orkid....iya ka....tk pa anak lg cun kn ^^


Blogger Bit Zamri said on October 13, 2011 at 11:12 PM  

Wahhhh mummy cun! :)
Umur berapa akak nikah? exactly..hehe
Anak-anak da macam adik2..hehe


Blogger Tini Fattah said on October 14, 2011 at 7:39 AM  

hehehehe akak nikah umur 15thn dik tp akak sanding lps akak spm....anak2 mmg dah mcm kawan akak....akak mmg rapat dgn d org.


Post a Comment




← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by April Delight.
Do you know ?Honesty is the best policy in life