Tini Fattah.Berumur 33 tahun dan mempunyai seorang suami yang penyayang dan iaitu Mohd Arif.Tini juga mempunyai 3 puteri dan yang cantik dan 1 putera yang kacak bernama Syahirah,Izzaty,Nadirah dan Nejad. Berumur 18,17,15 dan 1 tahun.Nak tau lagi tentang kehidupan Tini?Jom baca apa yang Tini telah paparkan di BLOGPOST

NETWORK



Chat



KERETA & FACIAL
Saturday, March 19, 2011 at 6:26 AM






beberapa hari ni, tini sibuk urus pasal keta.....coz keta tini kena touch up....ehmm mcm tuan nya gak kena touch up hehehe.....tp bkn touch yg bedak smpai berlapis-lapis taw hehehehe tini pegi facial je...buang bintik2 hitam kat muka ni.....

Dah lama tak p facial, segar je muka lepas kena facial.....ehmm mmg nampak perubahan lah, muka makin cerah & halus lagi hehehehe.....suka2 taw, nnt tini datang lagi ya......dan terima kasih banyak2 kt my hubby coz bayar bil2 facial i heehehe......


ok dah selesai facial, tini terpaksa p tmpt my car huhuhu...keta kesayanganku masuk workshop, ehmmm byk kena di facial gak u taw leh dah menjangkau usia 10 thun jadi dia pun bermanja2 cikit dgn tuan nya.....maw rasa barang yang baru hehehehe......lama jugak ya klu keta ni facial, terpaksa tunggu sehari taw.....penat tini tunggu org tu call......sedih tinggal dia kt workshop.......

jam 6.00 petang, call berdering.....berita gembira....
keta ku dah abis facial n tip top mcm balik muda taw huhuhu tak sabar nak bawa dia balik umah hehehehe......tiba je kt workshop mata ni macam terbeliak tgk keta yang bersebelahan ngan keta ku huhuhu.....keta yg harga berjuta tu taw.....bestnya ada gak teman keta ku kt cni ya .....desik hati ku.....itu dia ferari merah lagi tu.....cantikk taw.



sempat lagi pose kt keta ferari taw hehehehe......pinjam kejap keta anak boss workshop ni hehehehe.....mmg lawa leh n jarang2 ada kt kk lg.....beruntung gak dpt pose kt dpn ni keta hahaha, mcm milik sendiri pulak time tu hahahaha.....sabar je lah ^_^




keta ferari merah mmg sport leh.....ctikkk sgtttt.....ehmmm bila leh tini dpt keta mcm tu kn.....mudah2an ada rezeki yg ALLAH swt berikan dpt lah merasa keta tu.....tp walau tk naik pun tk pa...yg penting tini dapat pose kt keta tu taw hehehe......jgn jelez ya huhuhu.......

0 comments

0 Comments:

Post a Comment




← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by April Delight.
Do you know ?Honesty is the best policy in life