Tini Fattah.Berumur 33 tahun dan mempunyai seorang suami yang penyayang dan iaitu Mohd Arif.Tini juga mempunyai 3 puteri dan yang cantik dan 1 putera yang kacak bernama Syahirah,Izzaty,Nadirah dan Nejad. Berumur 18,17,15 dan 1 tahun.Nak tau lagi tentang kehidupan Tini?Jom baca apa yang Tini telah paparkan di BLOGPOST

NETWORK



Chat



luv my lovely hobby
Sunday, February 20, 2011 at 4:10 AM





HOLIDAY hehehehe.....


Hari minggu yang penuh ceria, hubby bawa cuti2 walau kt tmpt sendiri tp puas hati jugak....yg pling best tu bab makan leh hehehe tk dpt diet leh nmpaknya coz makan2 je klu time mcm ni. tak taw napa selalu lapar pulak hehehe......


Anak2 pun suka jugak, walau d org scul lagi time hr sabtu tp lps dr ambik d org p scul trus p hotel cek in sekitar jam 3 kt cna.....anak bongsu ku leh yg paling excited coz dia maw berenang tp malang nya d org tk dpt berenang coz kolam renang kt promenand tengah d perbaiki.....sian anak ku tk dpt mandi kt kolam siap bawa baju renang sudah.....tp di org ada idea jugak bah, dlm toilet kn ada tab mandi jd di org kasi penuh leh tab mandi tu, nah apa lg berendam2 leh d org kt tab mandi tu hehehehe anak.... ^__^ tini tersengih je tgk d org...


Malam menjelma kt cna.... apa lagi time makan leh hehehehe.....jommm makan ^_^
tp malam kt hotel tk sama leh ngan kt rumah.....sapa yg taw mmg taw leh kn hehehehe, lps anak makan anak2 pun keletihan dan mereka pun masuk tido leh tapi mama & daddy d org ni msih lg merayap kt luar hahahaha p dating leh sekitar jam 11 setengah......huhuhuhu

0 comments

0 Comments:

Post a Comment




← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by April Delight.
Do you know ?Honesty is the best policy in life