Tini Fattah.Berumur 33 tahun dan mempunyai seorang suami yang penyayang dan iaitu Mohd Arif.Tini juga mempunyai 3 puteri dan yang cantik dan 1 putera yang kacak bernama Syahirah,Izzaty,Nadirah dan Nejad. Berumur 18,17,15 dan 1 tahun.Nak tau lagi tentang kehidupan Tini?Jom baca apa yang Tini telah paparkan di BLOGPOST

NETWORK



Chat



birthday anak ku
Saturday, February 5, 2011 at 7:48 PM

MAMA


SAYANG


SYAHIRAH





sweet 15.....


wahh anak mama dah besar ya....mudahan2 jadi insan yg cemelang dunia & akhirat......happy bithday sayangg.....



PERISTIWA 05.02.1996


Hari ni mmg tak dapat tini lupakan, 15 ramadaan dalam kalender islam, jam 12 tengah hari....pada tu usia ku baru 17thn....aqu telah melahirkan seorang putri yang paling cantik sekali.....syukur alhamdullilah dalam usia masih muda suamiku sentiasa menemaniku saat menanti ketibaan org baru.....sekarang anak ku dah remaja usianya dah 15tahun sungguh cepat masa berlalu, melihat kearahnya membuat aku lebih matang n ingin sentiasa menjaga mereka n jadi teman berbual mereka dalam suka dan duka.


"SYAHIRAH binti MOHD ARIF " aqu berikan nama utk anak ku yg sulung, mudah2an hidupnya sekarang dan akan datang d berkati oleh ilahi, menjadi anak yang solehah, di panjangkn umur, d berikan kesihatan yang lebih baik, sukses dalam hidupnya dan menjadi contoh yang terbaik utk adik2nya.....moga apa2 yang di cita2kn nya termakbul.....aminX44.....
...mama sangattt sayangkn syahirah...happy b'thday dear....wahh anak mama 15 tahun sudah ni ♥ jaga diri baik2 taw....mudahan2 cemelang dunia n akhirat.....amin












Kepada kawan2 team golf, classmate, frenz n cozen anak mama yang sudi datang memeriahkan majlis harijadi anak mama....terima kasih banyak n terima kasih jugak memberi present untuk anak mama....mudah2an ko org pun sukses dalam hidup.....


Tak ketinggalan pihak macD...yg begitu baik hati melayan kerenah kami anak beranak...thanxx ya dan jugak pihak scret resipe coz kek ko org buat tu mmg sedap leh, thanxx. begitu juga ngan bodyguard ku hehehehe pakcik aman yg sudi menemani kami ke mana je kami pegi, terima kasih byk2.Ucapan terakhir untuk my beloved hubby yg sponsor semua bil2 kt party baby kita huhuhuhu terima kasihhhhh tk terhingga sygg, walau u tk hadiri majlis b'thday anak kita coz u ada exam kt uitm tp u ttp memberi terbaik untuk anak sulung kita love u so much dear ^_~


0 comments

0 Comments:

Post a Comment




← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by April Delight.
Do you know ?Honesty is the best policy in life