Tini Fattah.Berumur 33 tahun dan mempunyai seorang suami yang penyayang dan iaitu Mohd Arif.Tini juga mempunyai 3 puteri dan yang cantik dan 1 putera yang kacak bernama Syahirah,Izzaty,Nadirah dan Nejad. Berumur 18,17,15 dan 1 tahun.Nak tau lagi tentang kehidupan Tini?Jom baca apa yang Tini telah paparkan di BLOGPOST

NETWORK



Chat



AKTIVITI MASA LAPANG....
Friday, February 11, 2011 at 7:04 PM





Hari ni kita cerita aktiviti masa lapang tini ya.....apa
tini buat klu hari2 biasa selain htr anak2 p sekolah..... aktiviti yang paling tini suka jogging hehehehe....tp biasa tini tk jogging cuma jalan2 je n round2 tu kawasan sampai penat.....ok jugak kn yg pting keluar gak perluh ^_^
















selain aktiviti kat atas tuselain aktiviti kat atas tu tini suka selain aktiviti kat atas tuselain aktiviti kat atas tu tini suka bawa anak2 p jalan....d org pun suka kalau jalan2 ni....happy sgttt d org taw leh asyik study je kn, sekali sekala bawa d org tgk tmpt yang menarik dan bleh berekreasi bersama2 mesti di org enjoy jugak.....




.










Aktiviti yang paling ramai org lakukan betul tk hehehehe.....p cek fb huhuhuhu hahahaha main game nah tu leh aktiviti yg kerap tini abiskn masa kalau tk bt keja2 yang lain asyik dpn laptop je hehehehe selain main game tu tini sibuk gak update blog.....



0 comments

0 Comments:

Post a Comment




← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →






© 2013 - Layout created by April Delight.
Do you know ?Honesty is the best policy in life